Emporia TALK mobiltelefon til ældre - ingen unødvendigheder

Når man snakker om mobiltelefoner til ældre, er der meget få ældre mennesker som vil synes om de overfyldte eller smarte android telefoner. De fleste ældre mennesker over 50, vil bare have en brugervenlig mobiltelefon som kan bruges til at skrive og ringe fra. Emporia Telecom er et af de få firmaer som bringer en lang række mobiltelefoner til ældre på markedet, som kan opfylde kravene fra den ældre generation.

Emporia Telecom er et familie ejet firma, som startede i 1991 og har klaret sig godt i Østrig, Polen, Tyskland og nu også i Danmark. Emporia Telecom har udviklet emporia Talk, emporia TALK premium, Emporia Elegance, Emporia Solid og Emporia Life Plus, som alle opfylder krav for ældre.

Emporia TALK er en stilren håndholdt mobiltelefon til ældre, som gør det nemt at skrive og ringe fra mobiltelefonen. Moderne mobiltelefoner er mere besværlige at bruge, fordi de har langt mere avancerede funktioner, mens den ældre generation kun vil have en mobiltelefon som er nem og brugervenlig. Emporia TALK er den helt rigtige mobiltelefon til ældre. mobiltelefonen fås også i varianten emporia TALK premium

Emporia TALK mobiltelefon til ældre har en monokrom skærm, som har et skarpt og klart lys, og teksten og tal står klart for øjnene. Emporia TALK mobiltelefonen har et flot gråt ydre med store knapper som nemt kan identificeres og læses. Skriftstørrelsen kan ændres så den passer til dit syn. Disse funktioner gør denne mobiltelefon til ældre ekstremt praktisk for folk med dårligt syn.

Med Emporia TALK er der også taget hensyn til ældre med dårlig hørelse. Mobiltelefonen er kompatibel med høreapparater. Det betyder at den ekstra lyd ikke vil irritere mikrofonen i høreapparatet.

Som andre mobiltelefoner til ældre fra Emporia Telecom, har Emporia TALK også nogle knapper på siden af mobiltelefonen, som giver dig direkte adgang til Lommelygte, indstillinger, alarm/vækkeur og SMS funktioner. Dette sparer tid på at lære mobiltelefonen at kende og gør det ekstremt let at navigere til den rigtige funktion. Batteriet har en standby tid på 200 timer og taletiden er på 120 minutter. Emporia TALK mobiltelefonen til ældre er også lettere end de fleste andre Emporia mobiltelefoner. Den vejer kun 92 gram, hvilket betyder at ældre nemt kan have mobiltelefonen med sig over alt.

Det er klart at disse mobiltelefoner ikke er udviklet til den yngre generation, som ser frem til flere og flere nye funktioner, og vil have at deres mobiltelefon er mere end en telefon. Men Emporia Telecom dækker gruppen der vil have de enkle basis funktioner så som opkald og beskeder, -ikke en håndholdt computer, men en enkel mobiltelefon til ældre.

Enkelthed er hvad Emporia mobiltelefoner tilbyder, og det er grunden til at disse mobiltelefoner faktisk ikke behøver en bruger manual. Alle Emporia mobiltelefoner sigter efter den samme gruppe, men variere lidt med funktioner her og der.

Nu kan du give dine forældre eller bedste forældre en mobiltelefon som de helt sikkert vil elske at bruge, uden at blive skuffet over at de ikke kan finde ud af at bruge den. Du kan være sikker på at denne mobiltelefon til ældre ikke vil ende på din farmors skuffebord, nej denne mobiltelefon vil blive brugt.