Emporia TALK – billig senior mobiltelefon

Emporia Talk er en af de billigste senior mobiltelefoner, hvor der medfølger et så flot design og så gode funktioner. Man skal i de bedste butikker betale under et tusinde kroner for at anskaffe en Emporia Talk på trods af, at netop denne senior mobiltelefon har lige så gode funktioner og et lige så flot design som mobiltelefoner i en langt højere prisklasse.

Hvad får man for pengene med Emporia Talk?

Med Emporia Talk får man en senior mobiltelefon, der opfylder alle gængse krav for funktionalitet og brugervenlighed. Firmaet bag mobiltelefonen, Emporia, har ikke fokuseret på at skabe så mange funktioner som overhovedet muligt, men i stedet for på at lave en sikker og billig senior mobiltelefon, der uden dikkedarer klarer jobbet. Her er tænkt kvalitet over kvantitet, og det viser det flotte resultat også.

Med Emporia Talk får man en telefon, der er utroligt nem at betjene ved hjælp af det danske styresystem og den danske manual – selvom vi dog stærkt tvivler på, at du med denne nemme senior mobiltelefon overhovedet får brug for en manual!
Til det er Emporia Talk simpelthen for god – du kan bruge den med det samme, at du får den i hånden, og efter 5 minutter har du allerede lært den at kende.

Den komplette senior mobiltelefon
Ved hjælp af ekstra store taster, og en orange skærm med sorte bogstaver for tydelig kontrast, henvender Emporia Talk sig som senior mobiltelefon både til ældre med synsproblemer og dem med motorikproblemer. Emporia har skabt en senior mobiltelefon for alle, hvor der er taget hensyn til forskellige former for svagheder og problemer i stedet for bare fokus på ét problem. På den måde får man med Emporia Talk den komplette pakke!

Til en pris på under tusinde kroner, med alle de nødvendige funktioner for nutidens seniorer, og et lækkert samt simpelt design er der mange gode grunde til at vælge Emporia Talk – en glimrende, billig senior mobiltelefon!