Emporia mobil

Emporia gør kommunikation til en leg for ældre mennesker!

Det, at ældre i dag er blevet meget mere aktive og gerne vil være med på det nyeste, gør produktudviklingen af emporia mobiler, der er ældrevenlige, til et hurtigt og stadigt stigende marked.

Stadig er der dog et behov for, at mobilerne til ældre, skal være enkle og lette at betjene.  Det forsøger emporias eksperter at arbejde tæt sammen om med deres brugere!

En mobil, er nemlig ikke bare en mobil! Alle har de forskellige funktioner og menuer, som søger at dække de ældres behov bedst muligt! Derfor skal man før køb af mobil altid gøre sig klart, hvilke problemstillinger, der er, som skal dækkes. Altså f.eks. hørehæmmethed - eller synshandicap. Det kan også være noget med motorikken, der er vanskeligt! Så er der også mobiler, der dækker det behov! 

Måske ønsker man sig en helt specifik funktion. Derfor bliver man nødt til at sætte sig lidt ind i, hvad den enkelte mobil kan!

En del ældre og deres pårørende ønsker for at få mere tryghed i hjemmet, det der kaldes nødkald. Det vil sige, at man ved at aktivere nødkaldet, et enkelt tryk på en tast på emporia mobilen, kan få hjælp meget hurtigt!

Men hvor skal hjælpen gives?

Der er i de nyeste modeller fra emporia mobil nødkald - samt GPS!!!

Derfor kan den lille emporia mobil altid fortælle, hvor den er! Det gøres over den nye web baserede platform emporia4care, hvor man også kan fjernbetjene den nye lille emporia mobil ELEGANCEplus GPS eller SOLIDplus GPS.

 

 
Emporia Talk Comfort

Emporia Talk Comfort - ældrevenlig mobil!

Med de store taster og det meget letlæselige display er denne lille emporia mobil særdeles brugervenlig.

Lyden i emporia Talk Comfort er god, høj og klar.

Den lille emporia mobil er endda kompatibel medhøreapparater, hvis man har sådan nogle.

Tastaturet på emporia TALK comfort har adskilte taster, der er store og med rigtig god kontrast. 

Funktionerne i emporia Talk Comfort er lette at bruge og de er lette at få et overblik over.

emporia mobilen kan modtage og foretage opkald.

Af almindelige funktioner kan nævneslommelygte, vækkeur, lyd regulering og mulighed for at SMS´e eller foretage hurtigopkald med!


En ældrevenlig mobil - Emporia Talk Comfort - store taster, god lyd!

 
Hvilket abonnement skal du have til din Emporia mobiltelefon?

Ligesom der ikke findes to ens snefnug, findes der heller ikke to ens mobiltelefonejere. Nogle af de, der har valgt af investere i en brugervenlig Emporia mobiltelefon bruger eksempelvis deres telefon til tale flere timer om dagen, mens andre mest af alt har den som en form for forsikring. Et billigt mobil abonnement til din Emporia mobiltelefon kan overordnet set deles op i 3 kategorier.

Her har vi kun 3 forskellige typer, der retfærdigvis kan defineres som hver værende et billigt mobil abonnement. Vi har ikke taletidskort med her, om end dette også har sine fordele.

Type 1: Billigt mobil abonnement uden minimumsforbrug Du kan naturligvis vælge et mobilabonnement, hvor der intet minimumsforbrug er. På denne måde betaler du en fast pris for alle de opkald og SMS’er du foretager fra din Emporia mobiltelefon, men især hvis du ikke har et særlig stort forbrug kan dette være en fordel. Benytter du din Emporia mobiltelefon vidt og bredt, er det dog en anden mulighed, du skal have fat på:

Type 2: Knap så billigt mobil abonnement til fast pris Dette er sandsynligvis den mest normale type af mobilabonnementer. Du betaler et beløb, oftest under 200kr, og får herefter stillet så og så mange timer af taletid, så og så mange SMS’er og des lignende til rådighed. Bruger du mere end dette, får du lov til at betale en smule ekstra, men bruger du under skal du stadig betale det fulde beløb. Leder du efter et billigt mobil abonnement til din Emporia mobiltelefon, er dette af denne grund ikke den bedste mulighed.

Type 3: All Inclusive Du kan også vælge at gå all in. Med dette mener vi, at du til din Emporia mobiltelefon vælger et abonnement med ubegrænset data, ubegrænset SMS og ubegrænset taletid. Ved du allerede nu, at du vil benytte din Emporia mobiltelefon og dennes gode talekvalitet til at snakke vidt og bredt med alt og alle, kan dette meget vel vise sig at være den bedste beslutning i sidste ende i stedet for et klejnt og billigt mobil abonnement. Husk at du ikke har brug for data til din emporia mobiltelefon.

Held og lykke med et finde et godt og billigt mobil abonnement til din Emporia mobiltelefon!

 
Emporia TALK – billig senior mobiltelefon

Emporia Talk er en af de billigste senior mobiltelefoner, hvor der medfølger et så flot design og så gode funktioner. Man skal i de bedste butikker betale under et tusinde kroner for at anskaffe en Emporia Talk på trods af, at netop denne senior mobiltelefon har lige så gode funktioner og et lige så flot design som mobiltelefoner i en langt højere prisklasse.

Hvad får man for pengene med Emporia Talk?

Med Emporia Talk får man en senior mobiltelefon, der opfylder alle gængse krav for funktionalitet og brugervenlighed. Firmaet bag mobiltelefonen, Emporia, har ikke fokuseret på at skabe så mange funktioner som overhovedet muligt, men i stedet for på at lave en sikker og billig senior mobiltelefon, der uden dikkedarer klarer jobbet. Her er tænkt kvalitet over kvantitet, og det viser det flotte resultat også.

Med Emporia Talk får man en telefon, der er utroligt nem at betjene ved hjælp af det danske styresystem og den danske manual – selvom vi dog stærkt tvivler på, at du med denne nemme senior mobiltelefon overhovedet får brug for en manual!
Til det er Emporia Talk simpelthen for god – du kan bruge den med det samme, at du får den i hånden, og efter 5 minutter har du allerede lært den at kende.

Den komplette senior mobiltelefon
Ved hjælp af ekstra store taster, og en orange skærm med sorte bogstaver for tydelig kontrast, henvender Emporia Talk sig som senior mobiltelefon både til ældre med synsproblemer og dem med motorikproblemer. Emporia har skabt en senior mobiltelefon for alle, hvor der er taget hensyn til forskellige former for svagheder og problemer i stedet for bare fokus på ét problem. På den måde får man med Emporia Talk den komplette pakke!

Til en pris på under tusinde kroner, med alle de nødvendige funktioner for nutidens seniorer, og et lækkert samt simpelt design er der mange gode grunde til at vælge Emporia Talk – en glimrende, billig senior mobiltelefon!

 
Emporia TALK mobiltelefon til ældre - ingen unødvendigheder

Når man snakker om mobiltelefoner til ældre, er der meget få ældre mennesker som vil synes om de overfyldte eller smarte android telefoner. De fleste ældre mennesker over 50, vil bare have en brugervenlig mobiltelefon som kan bruges til at skrive og ringe fra. Emporia Telecom er et af de få firmaer som bringer en lang række mobiltelefoner til ældre på markedet, som kan opfylde kravene fra den ældre generation.

Emporia Telecom er et familie ejet firma, som startede i 1991 og har klaret sig godt i Østrig, Polen, Tyskland og nu også i Danmark. Emporia Telecom har udviklet emporia Talk, emporia TALK premium, Emporia Elegance, Emporia Solid og Emporia Life Plus, som alle opfylder krav for ældre.

Emporia TALK er en stilren håndholdt mobiltelefon til ældre, som gør det nemt at skrive og ringe fra mobiltelefonen. Moderne mobiltelefoner er mere besværlige at bruge, fordi de har langt mere avancerede funktioner, mens den ældre generation kun vil have en mobiltelefon som er nem og brugervenlig. Emporia TALK er den helt rigtige mobiltelefon til ældre. mobiltelefonen fås også i varianten emporia TALK premium

Emporia TALK mobiltelefon til ældre har en monokrom skærm, som har et skarpt og klart lys, og teksten og tal står klart for øjnene. Emporia TALK mobiltelefonen har et flot gråt ydre med store knapper som nemt kan identificeres og læses. Skriftstørrelsen kan ændres så den passer til dit syn. Disse funktioner gør denne mobiltelefon til ældre ekstremt praktisk for folk med dårligt syn.

Med Emporia TALK er der også taget hensyn til ældre med dårlig hørelse. Mobiltelefonen er kompatibel med høreapparater. Det betyder at den ekstra lyd ikke vil irritere mikrofonen i høreapparatet.

Som andre mobiltelefoner til ældre fra Emporia Telecom, har Emporia TALK også nogle knapper på siden af mobiltelefonen, som giver dig direkte adgang til Lommelygte, indstillinger, alarm/vækkeur og SMS funktioner. Dette sparer tid på at lære mobiltelefonen at kende og gør det ekstremt let at navigere til den rigtige funktion. Batteriet har en standby tid på 200 timer og taletiden er på 120 minutter. Emporia TALK mobiltelefonen til ældre er også lettere end de fleste andre Emporia mobiltelefoner. Den vejer kun 92 gram, hvilket betyder at ældre nemt kan have mobiltelefonen med sig over alt.

Det er klart at disse mobiltelefoner ikke er udviklet til den yngre generation, som ser frem til flere og flere nye funktioner, og vil have at deres mobiltelefon er mere end en telefon. Men Emporia Telecom dækker gruppen der vil have de enkle basis funktioner så som opkald og beskeder, -ikke en håndholdt computer, men en enkel mobiltelefon til ældre.

Enkelthed er hvad Emporia mobiltelefoner tilbyder, og det er grunden til at disse mobiltelefoner faktisk ikke behøver en bruger manual. Alle Emporia mobiltelefoner sigter efter den samme gruppe, men variere lidt med funktioner her og der.

Nu kan du give dine forældre eller bedste forældre en mobiltelefon som de helt sikkert vil elske at bruge, uden at blive skuffet over at de ikke kan finde ud af at bruge den. Du kan være sikker på at denne mobiltelefon til ældre ikke vil ende på din farmors skuffebord, nej denne mobiltelefon vil blive brugt.

 
Flere artikler...
<< Første < Forrige 1 > >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL